Ga naar hoofdinhoud

Een standaardbehandeling bij Puur Skin & Hair is verre van standaard. De persoonlijke benadering, het deskundige advies, de professionele aanpak, de verwenservice en de effectieve producten van La Biosthétique, Phyto5 en I.C.O.N. maken van elk bezoek aan Puur by Mariane een bijzondere en complete belevenis. U voelt zich goed en ziet er goed uit.

Puur Skin & Hair werkt volgens een Total Beauty Concept. Dit gaat uit van de samenhang tussen lichamelijk en geestelijk welzijn en fysieke schoonheid. Mooi glanzend haar begint bij een gezonde hoofdhuid.

La Biosthétique heeft een breed scala aan verzorgingsmethodes om haar en (hoofd)huid in balans te brengen. Onze medewerkers zijn goed opgeleide kappers en kleur- en beautyspecialisten. Wij maken voor u het begrip ‘méér dan even naar de kapper gaan’ meer dan waar.

Puur Skin & Hair is een kapper, schoonheidssalon en browbar voor dames en heren die sinds oktober 2017 is gevestigd in het centrum van Bergen. Oprichter en drijvende kracht is Mariane Kusters-Bak. Zij zag dat er behoefte was aan een betaalbare en kwalitatief hoogstaande zaak met specialisten die van alle markten thuis zijn.

Bij Puur Skin & Hair komt alles samen: een hartelijke ontvangst, deskundig advies, tijd en aandacht, professionele behandelingen en een geweldig eindresultaat. De salon is vijf dagen per week open, centraal gelegen, en goed te bereiken.

Maak een afspraak

Back To Top