Ga naar hoofdinhoud

Heeft u krullend haar en zoekt u een goede krullenkapper? Kom snel naar Puur Skin & Hair in Bergen!

Een goede krullenkapper is lastig te vinden. Om ervoor te zorgen dat uw haar goed geknipt wordt, is het wel handig om een kapper gespecialiseerd in natuurlijke krullen te vinden. Daarnaast is het belangrijk om uw krullen thuis goed te verzorgen. Wij helpen u graag.

Waarom is een speciale kapper voor krullen belangrijk?

Veel mensen met krullen hebben slechte ervaringen bij gewone kappers. Daarom nemen wij ruim de tijd om naar uw wensen en problemen met uw krullend haar te luisteren. Zo weten we zeker wat u wilt en kunnen we u uitleggen hoe we tot uw gewenste resultaat kunnen komen.

Dankzij onze uitgebreide ervaring als curly hair kapper zorgen we ervoor dat u de zaak als tevreden klant verlaat.

Kunnen wij als kapper ook krullen verven?

Uiteraard staan wij als goede krullenkapper ook voor u klaar als u uw natuurlijke krullen wilt laten verven. Ook hier is de combinatie van onze ervaring en de juiste techniek de sleutel tot uw tevredenheid. Daarbij gebruiken we voor het verven de natuurlijke producten van I.C.O.N. Hierdoor worden uw hoofdhuid en krullen niet beschadigd, maar zullen ze juist verzorgd ogen en aanvoelen.

Goede adviezen van de kapper voor krullen

Veel mensen met krullen is verteld dat het moeilijk is om zelf krullen te verzorgen. Ook deze visie is uit de tijd. Als krullenkapper adviseren wij u graag over manieren om uw krullen zelf te onderhouden. Daarbij verkopen wij de I.C.O.N. India lijn die wij zelf gebruiken. Die kunt u voor een goede prijs aanschaffen. Zo kunt u dus ook zelf uw krullenkapsel verzorgen en modelleren naar hoe het eruit ziet als u onze salon verlaat.

Direct een afspraak maken bij dé krullenkapper in Bergen?

Dat kan uiteraard als u het contactformulier invult of de knop hieronder gebruikt. Ook zijn wij telefonisch bereikbaar op nummer 072-8700703.

Back To Top