Ga naar hoofdinhoud

Op zoek naar een kapper in Bergen die echt voor uw haar zorgt? Welkom bij Puur Skin & Hair

Wij bieden u zoveel meer dan alleen een knipbeurt. Bij onze kapsalon in Bergen merkt u al snel dat wij echt voor u en uw haar zorgen. Graag leggen wij uit hoe wij dit doen.

De kapper in de buurt met een goed advies

Voordat we beginnen met de behandeling van uw haar, voorzien wij u graag van een goed advies. Welke coupe past bij uw gezicht en op welke manier kan uw kapsel uw imago versterken of juist een hele andere uitstraling geven? Steeds meer dames die voorheen naar de kapster in Alkmaar of kapper in Heerhugowaard gingen weten onze kapper in Bergen te vinden.
Uw haar laten verven? Dat kan met verzorgende verf!
Wilt u uw haar laten verven in onze salon? Voor het verven van uw haar gebruiken wij de verzorgende, ecologische haarverven van I.C.O.N. Deze zijn niet schadelijk, maar verzorgen het haar juist. Bovendien zijn zij door hun ecologische ingrediënten zacht en niet schadelijk voor uw haar en/of hoofdhuid. Daarnaast is de I.C.O.N. verf ook niet belastend voor het milieu, dus u kiest bij ons letterlijk een verantwoord kapsel.

Andere haarbehandelingen in Bergen

Niet alle kappers gebruiken verzorgende producten. Dit leidt soms tot beschadigd haar. Met de mooie producten van Olaplex kunnen wij uw haar in de meeste gevallen herstellen.
Ook wanneer u kiest voor het opsteken van uw natuurlijke haar bent u bij ons aan het juiste adres.
Daarnaast verzorgen wij ook bruidskapsels. Dit doen wij vaak in combinatie met bruidsmake-up.
Wij kunnen uiteraard meer behandelingen voor uw haar uitvoeren. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden.
Wist u trouwens dat u alle natuurlijke verzorgingsproducten die wij in onze kapsalon gebruiken ook in onze kapsalon kunt kopen om uw haar thuis optimaal te verzorgen?

Een afspraak maken bij de meest haarvriendelijke kapper van Bergen

Om er zeker van te zijn dat we alle tijd voor u en uw kapsel kunnen nemen verzoeken wij u vriendelijk een afspraak te maken. Dit kan via onze contactformulier of onderstaande knop. Uiteraard kunt u ons ook bellen op nummer 072-8700703.

Maak een afspraak

Back To Top