Ga naar hoofdinhoud

De natuurlijke cosmetica van Puur Skin and Hair voor thuisgebruik. Groen is geen kleur maar een levensstijl. De wereld vergroent en daar doen wij graag aan mee!

Gezichtsverzorging van Phyto5 en La Biostetique: u ziet dat het goed is

Voor wie natuurlijke cosmetica zoekt die goed bij je past en waar je je goed bij voelt ben je bij ons aan juiste adres. Natuurlijke cosmetica zijn zuivere, eerlijke en veilige producten die volledig gebruik maken van de kracht van de natuur. Hieronder vallen natuurlijke verzorgingsproducten, natuurlijke minerale make-up en natuurlijke voedingssupplementen. Wij maken gebruik van zowel La Biosthetique als Phyto5.

Phyto5 is gericht op herstel van energetisch evenwicht (Yin en Yang) in het lichaam. Een unieke Chinese filosofie met bijzonder krachtig resultaat. Voelbaar energie, zichtbaar in balans. Phyto5 is 100% natuurlijk en 100% energetisch.

Oosterse wijsheid gecombineerd met Westerse kennis. Kies jij voor het beste uit twee werelden?

Stress, spanning, slechte eetgewoonten, milieuvervuiling en gebrek aan lichaamsbeweging een negatief effect hebben op onze natuurlijke energietoestand en zelfs uitputting tot gevolg kan hebben? Wanneer het energiepatroon niet in balans is, stuurt het lichaam waarschuwingssignalen die in de huid, dus ook in de reflexzones van het gezicht, zichtbaar worden. Gevolg: acne, een droge, vette, gevoelige, vochtarme, sterk verouderde of verslapte huid. Met Phyto5 herstel je dit energiepatroon volgens de 5-elementenleer uit de Chinese geneeskunde.

De voordelen van Phyto5

  • 100% natuurlijk
  • 100% energetisch
  • bevat hoogwaardige natuurlijke essentiële oliën, vitamine, mineralen en
    anti-oxidanten
  • gebruikt als basis klei, algen, plankton en pure plantaardige oliën, die rijk zijn aan omega 3, 6 en 9
  • dierproefvrij – geen dierlijke producten
  • vrij van parabenen en synthetische parfums

Voedingssuplementen

Phytocure biedt kwalitatieve natuurlijke voedingssupplementen op natuurlijke basis en zorgt voor een optimale balans. Phytocure-formules ondersteunen de normale voeding en helpen je om je beter te voelen. Ze verhelpen en voorkomen lichamelijke ongemakken en helpen om gewicht te beheersen.

Wenkbrauwen natuurlijk verzorgd met La Biosthetique

In onze brow bar vind je voor de verzorging van uw wenkbrauwen een uitgebreide selectie nikkelvrije natuurlijke verzorgingsproducten van de Nederlandse producent La Biosthetique. Ook zij werken met natuurlijke ingrediënten en ontwikkelen hun producten zonder dierproeven.

I.C.O.N. haarproducten: verzorgingsproducten voor uw haar

Haarverzorgingsproducten van I.C.O.N. kenmerken zich doordat zij geschikt zijn voor vegans en niet ontwikkeld worden met proefdieren. Daarnaast gebruikt men biologische ingrediënten en duurzame bronnen. Zo zijn de I.C.O.N. producten kleurveilig, parabeenvrij, sulfaatvrij en gevuld met antioxidanten en antigers. Ook de verpakkingen zijn milieuvriendelijk doordat ze zijn gemaakt van gerecycled plastic.

Dat de haarverven ecologisch zijn merkt u direct. Hierdoor verzorgen de producten uw haar en hoofdhuid optimaal. De I.C.O.N. India lijn is uitermate geschikt voor natuurlijk, krullend haar.

Natuurlijke verzorgingsproducten kopen in Bergen

Voor deze en andere natuurlijke verzorgingsproducten, een persoonlijk advies en tips om uw haar en gezicht zelf optimaal te verzorgen bent u van harte welkom in onze kapsalon annex schoonheidssalon in Bergen.

Uiteraard kunt u een afspraak maken door de knop hieronder in te drukken of het contactformulier in te vullen. U kunt ons op nummer 072-8700703 ook bellen.

Back To Top