skip to Main Content

In onze kapsalon, schoonheidssalon of brow bar kunt u zich heerlijk laten verzorgen. Als u daarna thuis hetzelfde resultaat wilt bereiken kunt u de natuurlijke verzorgingsproducten die wij gebruiken ook kopen in onze salon.

I.C.O.N. haarproducten: verzorgingsproducten voor uw haar

Haarverzorgingsproducten van I.C.O.N. kenmerken zich doordat zij geschikt zijn voor vegans en niet ontwikkeld worden met proefdieren. Daarnaast gebruikt men biologische ingrediënten en duurzame bronnen. Zo zijn de I.C.O.N. producten kleurveilig, parabeenvrij, sulfaatvrij en gevuld met antioxidanten en antigers. Ook de verpakkingen zijn milieuvriendelijk doordat ze zijn gemaakt van gerecycled plastic.

Dat de haarverven ecologisch zijn merkt u direct. Hierdoor verzorgen de producten uw haar en hoofdhuid optimaal. De I.C.O.N. India lijn is uitermate geschikt voor natuurlijk, krullend haar.

Gezichtsverzorging van La Biostetique: u ziet dat het goed is

Voor onze gezichtsverzorging gebruiken we uiteraard ook verantwoorde producten. Aangezien wij graag kwaliteit en duurzaamheid combineren kiezen wij voor onze gezichtsverzorging de kwaliteitsproducten van La Biosthetique. Deze verzorgingsproducten zijn in de jaren ’50 in Parijs ontwikkeld. De basis bestond en bestaat nog steeds uit natuurlijke ingrediënten.

Zonder gebruik te maken van dierproeven ontwikkelt men aan de hand van de laatste inzichten in cosmetica en wetenschap kwalitatieve verzorgingsproducten die voldoen aan de strengste dermatologische tests. Met name de La Biosthetique Spa collectie bieden wij u graag aan.

Uw wenkbrauwen natuurlijk verzorgd met LookX

In onze brow bar vindt u voor de verzorging van uw wenkbrauwen een uitgebreide selectie nikkelvrije natuurlijke verzorgingsproducten van de Nederlandse producent LookX. Ook zij werken met natuurlijke ingrediënten en ontwikkelen hun producten zonder dierproeven. Zij voeren het gebruik van natuurlijke ingrediënten zover door dat hun laboratorium zelfs het ECOCERT certificaat mocht ontvangen.

Natuurlijke verzorgingsproducten kopen in Bergen

Voor deze en andere natuurlijke verzorgingsproducten, een persoonlijk advies en tips om uw haar en gezicht zelf optimaal te verzorgen bent u van harte welkom in onze kapsalon annex schoonheidssalon in Bergen.

Uiteraard kunt u een afspraak maken door de knop hieronder in te drukken of het contactformulier in te vullen. U kunt ons op nummer 072-8700703 ook bellen.

Back To Top