Ga naar hoofdinhoud

Uw wenkbrauwen laten doen, verven, epileren of harsen? Onze browbar is open!

Uw wenkbrauwen laten doen is essentieel voor een goede, eerste indruk. Veel mensen weten namelijk niet dat 80% van de gezichtsuitdrukking door de wenkbrauwen bepaald wordt. Wij hebben inmiddels 21 jaar ervaring met het verzorgen van wenkbrauwen en in onze brow bar zetten we die ervaring graag voor u in.

Wenkbrauwen laten epileren, verven of harsen?

Uiteraard kunnen we uw wenkbrauwen op allerlei manieren verzorgen. Het belangrijkste daarbij is een passend resultaat. Om een mooie, natuurlijke uitdrukking te houden is het belangrijk dat de natuurlijke vorm van de wenkbrauwen, de vorm van de ogen en vorm van het gezicht met elkaar in balans zijn.
Daarom bespreken we graag vooraf uw wensen en de vorm van de wenkbrauwen die het best bij uw gezicht past. Zo weet u precies wat u kunt verwachten en bent u ervan verzekerd dat u een natuurlijke gezichtsuitdrukking houdt.

Vollere wenkbrauwen door microblading

Veel dames hebben de voorkeur voor dunne, fijne wenkbrauwen. Daarom kiezen ze er vaak voor om de wenkbrauwen te laten harsen of de wenkbrauwen te laten epileren.
Sommige vrouwen hebben echter juist behoefte aan vollere wenkbrauwen om hun gezichtsuitdrukking te accentueren. Ook in die gevallen bieden we een oplossing. Zo kunt u uw wenkbrauwen laten doen met de techniek microblading.
Bij deze techniek tekenen we met de hand haartjes in de huid tussen de eigen haartjes. Deze behandeling geeft een semipermanent resultaat. Daarom starten we altijd met een uitgebreide intake, zodat u zeker bent van uw beslissing.
Meer mogelijkheden om jouw wenkbrauwen laten doen
Naast microblading van de wenkbrauw is het ook mogelijk om voor powder brows te kiezen. Bij deze behandeling kleuren we de wenkbrauwen in met pigment. Hierdoor ontstaat het effect alsof de wenkbrauwen ingekleurd zijn met wenkbrauwpoeder. Dit maakt deze behandeling geschikt om littekens of kale plekjes in de wenkbrauw te camoufleren. Bij deze techniek is pas na zo’n 1,5 jaar een retouch nodig. Je creëert dus direct een (semi)permanent effect. Uiteraard zijn de materialen die wij gebruiken nikkelvrij.
Daarnaast bieden wij diverse andere mogelijkheden om uw wenkbrauwen te laten doen.

De brow bar in Bergen met of zonder afspraak bezoeken?

U hoeft geen afspraak te maken om onze brow bar te bezoeken, maar er bestaat wel het risico dat u even moet wachten. Als u zeker wilt weten dat we direct tijd voor u hebben kunt u via het contactformulier of onderstaande knop een afspraak maken. Uiteraard kunt u ons ook bellen op nummer 072-8700703.

Maak een afspraak

Back To Top