skip to Main Content

First date

Deze behandeling is speciaal voor diegenen die nog nooit een beautybehandeling bij ons hebben gehad. We plannen extra tijd in om naar jouw huid te kijken en je wensen te bespreken. Wil je een goede reiniging een heerlijke oppepper of even lekker ontspannen? Alles is mogelijk!

Tienerbehandeling

Deze behandeling is speciaal voor de tieners tussen de 12 en 18 jaar en richt zich voornamelijk op het reinigen van de huid.

Spa Relax behandeling

Tijdens deze ontspannen gezichtsbehandeling waan je je echt even in de spa. We gebruiken de Spa Relax producten van La Biosthetique zodat je met een ontspannen gevoel en een prachtige GLOW de deur uit gaat. De behandeling bestaat onder andere uit een reiniging, peeling, drukpuntmassage en spa relax moddermassage. Deze behandeling kan eventueel aangevuld worden met het verven van wimpers en/of wenkbrauwen en waxen van wenkbrauwen en/of bovenlip.

Spa Relax deluxe

Deze behandeling is hetzelfde als de Spa Relax. Als extra starten we met een heerlijke rugmassage om direct diep te ontspannen. 

Methode regenerant

Een mooie behandeling als je de eerste tekenen van huidveroudering wilt tegen gaan. Deze behandeling bestaat uit een reiniging, peeling, diepte reiniging, massage en masker.

Methode anti-age

Deze behandeling is er speciaal op gericht om de huid te verstevigen en lijntjes te verminderen. Door de bindweefselmassage met cups zie je gelijk een mooi resultaat! Reiniging, Enzympeeling, maskpeeling, dieptereiniging, bindweefselmassage, speciaal verstevigend vliesmasker.

Methode clarificante

Een behandeling die er speciaal op is gericht om de onzuivere huid te reinigen en te kalmeren.

Back To Top