skip to Main Content

In onze schoonheidssalon in Bergen vindt u de fijnste behandelingen met natuurlijke producten. Kom dus snel naar Puur Skin & Hair!

Uw haar laten doen? In onze kapsalon verzorgen wij uw haar. Voor een fijne gezichtsbehandeling kunt u in onze schoonheidssalon in Bergen terecht. U hebt de keuze uit verschillede behandelingen van een anti age behandeling, micro needling of plasmalift tot een zeer ontspannende gezichtsbehandeling met veel massage. Graag vertellen wij u daar meer over tijdens onze “First date”.

Een first date in onze schoonheidssalon? Dat kan!

Als u nog nooit een beautybehandeling in onze schoonheidssalon in Bergen heeft gehad is het de hoogste tijd voor een first date. Bij deze afspraak nemen we uitgebreid de tijd om uw huid te bekijken en uw wensen te bespreken. Daarna gaan we direct aan de slag en zorgen ervoor dat u opgepept en ontspannen onze schoonheidssalon verlaat. u voelt zich jonger met onze anti age behandeling.

Als de eerste tekenen van huidveroudering optreden wilt u dat natuurlijk graag tegen gaan. Dat kan. Met onze ‘methode regenerant’ verzorgen we een reiniging, peeling, dieptereiniging, massage en masker. Hierna voelt u zich jonger en dat zult u ook uitstralen.

Ook bieden wij de ‘methode anti-age’ om de huid te verstevigen en lijntjes te verminderen. Onze bindweefselmassage met cups zorgt direct voor een mooi resultaat.

Tot slot verzorgen wij ook een plasmalift. Bij deze behandeling maken wij gebruik van de Phi Ion pen. Hiermee zorgen we er door ionisatie (vonkontlading) voor dat de huidvezels samentrekken, strakker worden en krimpen. Met deze behandeling behaalt u het resultaat die u ook verwacht na een:

  • Ooglid correctie
  • Nek-lift
  • Acne littekens
  • Stretch marks
  • Lijnen, rimpels en kraaienpoten
  • Marionettenlijnen
  • Ouderdomsvlekken

First date EUR 74,50

Deze behandeling is alleen als je nog nooit een gezichtsbehandeling bij ons gehad. We plannen extra tijd om goed naar jouw huid te kijken en je wensen te bespreken. Wil je een goede reiniging een heerlijke oppepper of even lekker ontspannen? Alles is mogelijk.

Time to relax EUR 95,00

Een heerlijke ontspannende gezichtsbehandeling met veel massage die jou en je huid weer tot rust brengt. Tijdens de behandeling worden de producten op de behoefte die jouw huid op dat moment heeft afgestemd. Na de behandeling voel jij je weer helemaal ontspannen en dat straal je dan ook uit. Geniet van dit moment voor jezelf!

Time to energize EUR 95,00

Een behandeling die energie geeft aan je huid en aan jou! Is je huid wat dof en kan hij wel een flinke oppepper gebruiken kies dan voor deze behandeling. Tijdens deze behandeling worden alle producten op de behoefte van jouw huid aangepast. Na de behandeling ziet jouw huid er weer stralend uit en voel jij de energie weer door je lijf stromen.

Methode anti-age EUR 135,00

Deze behandeling is er speciaal op gericht fijne lijntjes te verminderen en de gezichtscontouren te verstevigen. Reiniging, peeling, mssage, cryoglobe massage en een vliesmasker.

Methode clarificante EUR 49,50

Een speciale behandeling om de onzuivere huid te reinigen en kalmeren. 

Tienerbehandeling EUR 49,50

Deze behandeling is speciaal voor tieners tussen de 12 en 18 jaar. Tijdens de behandeling richten we ons voornamelijk op het reinigen van de huid.

Direct een afspraak maken bij onze schoonheidssalon in Bergen?

Als u het contactformulier invult of de knop hieronder gebruikt kunt u direct een afspraak maken voor de door u gewenste behandeling in onze schoonheidssalon in Bergen. Uiteraard kunt u ons op nummer 072-8700703 ook bellen bij vragen of voor reserveringen.

Back To Top